Vélemények

Szeretném megjegyezni, hogy ezt a menüpontot azért szemezgettem össze, mert engedtem a nyomásnak, miszerint manapság nagyon szükséges egy ilyen, vagy hasonló menüpont, és ami még fontosabb: a vélemények íróinak nagy tisztelője vagyok.

"Kedves, a szakterületéhez nagyon értő, hatalmas energiával rendelkező személy. Elkötelezett a tánc területe iránt, magánbeszélgetés során is mozdulataiból a tánc szeretete és tisztelete látszik. Sugározza személyisége, teljes lénye hogy a tánc az élete. Óriási ereje van és őszintén hisz a jó cselekedetében, amivel alkothat s amivel mások segítségére lehet. Erős, biztos személyiségjegyeivel bárkit megbízhatóan, örömmel, lelkiismeretesen, csupa szívvel és teljes odaadással fog tanítani ! Aki táncolni szeretne tanulni, nyugodtan rábízhatja magát."

Zárai Ágnes, Országos Mentőszolgálat

"Linda: mosolygós-villámlós, nemnyugvó, törékeny buldózer. Teljesítmény- és minőségfüggő, ám azért mindenről van egy sztorija. Aki valaha vele próbált(a), nos, biztosan annak is. Tele van ötlettel, ha a felét megvalósítja, annyi élete lesz, mint egy macskának. Különben is van benne valami cicás: fürge és független, de a kedvességre kedvességgel válaszol. Elfordulhatsz mellette bármikor, a hátad mögött nem történik semmi. Legfeljebb mire visszanézel, már máshol valami újat csinál. Próbáld meg követni: ember kell hozzá, de megéri!"

Rónai Egon, újságíró, televíziós-rádiós újságíró

 
 

Kapcsolat

+36 70/318-3077


linda@laskaitreningek.hu

Vitart Stúdió: 1214 Budapest, Merkúr u. 10., földszint 3., 3-as csengő