Moderntánc tréningek

 
 


A sokszínű Moderntánc technikák közül a Limon-technika elemeit, és érzéseit használom a legnagyobb arányban tréningjeimben, elegyítve a Klasszikus balettel, és merész, akrobatikus figurákkal. Nagy hangsúlyt kap a dinamika, a megszokottnál feszítettebb tempó, illetve a staccato-jellegű és a "folyékony" hatású mozdulatok keveredése. Az ugrások, ugráskombinációk szép, magas, íves kivitelezése is nagy hangsúlyt kap, ahogy a földtechnikák is, mindezt igényes, szintén temperamentumos zenékkel.

Lendületes, íves-ízes, levegős, nagy tereket bejáró, expresszív mozdulatok és mozdulatrendszerek jellemzik a gyakorlataimat, így lesznek kifejezetten táncos(nem elvont), erős, élvezetes, hatékony tréningekké, úgy a technikákban, mint az előadásmódban, és persze a kondícióban. A technikai pontosság alapvető, és igyekszem, hogy a táncos a lehető legtöbb műfajban is otthon legyen.
Gyermekeket és felnőtteket, kezdőket és profikat egyaránt tanítok(természetesen nem azonos tréningekkel). Kifejezetten szeretek szárnyakat adni, örömmel és büszkeséggel tölt el látni a fejlődést, mindenkinek a saját vágyához, és maximumához mérten.

A tréningeken alapvetően mezítláb, és forgótalppal dolgozunk, speciális táncpadlón. Kis csoportokban, nagy odafigyeléssel, és kifejezetten vidám hangulatban! Ajánlom kisgyermekeknek min. 4 éves kortól, gyermekeknek alapvetően 6 éves kortól. Felnőtteknek kezdőknek is, haladóknak is, profiknak is, és a társművészetek művelőinek is(például énekeseknek, színművészeknek).
Minden tréning létezik magánórákban is, egyéni kérések és egyeztetések szerint.
A tréningek alapvetően a Vitart Stúdióban vannak, de igény és egyeztetés szerint szívesen elmegyek máshova is, ahol tréner szükséges, avagy gondoskodom hasonló szakmai, és emberi szempontok alapján dolgozó kollégáról.

 
 

Kapcsolat

+36 70/318-3077


linda@laskaitreningek.hu

Vitart Stúdió: 1214 Budapest, Merkúr u. 10., földszint 3., 3-as csengő