parallax background

Gerinctréningek, gerincgyógyászat

 

Mindig nagy érdeklődéssel fordultam a gerinc működése felé. Az ez irányú tanulmányaim a Weider Akadémián a Gerinctréner képesítést eredményezték.

A torna a krónikus problémákra használható, az állapot javulásának szempontjából hosszú távon a tornának van az egyik legnagyobb jelentősége. Természetesen gyermekeket is tornáztatok.

A tréning célja, lényege és feladata az állapot javítása, a fájdalom csökkentése/megszüntetése, az életminőség emelése, az optimális állapot és az optimális funkcionálás elérése, az állapot progressziójának, azaz az állapot súlyosbodásának, romlásának a megakadályozása, és a helyes testtartás, testhasználat megtanítása, a törzsizmok megerősítése. 

A torna szakorvos diagnózisára épül, az annak megfelelő szakorvosi kontrollokkal.

Abban az estben, amikor a problémának pszichés oka is van; pszichológussal végzendő munka alapvetően javasolt. 

A táncból érkezve igyekszem a tapasztalataimat eredményesen hasznosítani. Mindemellett természetesen magam is megéltem már sérüléseket és felépüléseket, végig kísérve kollégáimét is, és ezek a tapasztalatok szintén nagyon hasznosak a tréningek során.

A tréningek egyéni foglalkozások, a gerinc konkrét problémájával együtt természetesen az ember szervezetét-alkatát-személyiségét mind figyelembe véve.

Van lehetőség csoportban is végezni, természetesen itt általános mozdulatrendszerekkel; amikor (még) nincs nagy probléma, a gerinc egészségét megtartó, preventív-megelőző jelleggel, vagy akár műtét után -új probléma híján- állapotmegtartó jelleggel.

Amennyiben az állapota, a probléma, az igény úgy kívánja; természetesen az otthonában is tornáztatom, és ha szükséges eszköz, házhoz viszem.

 

 

VELENCEI-TAVI GERINCGYÓGYÁSZATI EGYÜTTMŰKÖDÉS:

Ennek értelmében a gerincprobléma terápiáját a fájdalomtól a gyógyulásig, azaz a teljes betegutat fogjuk össze, komplex módon a folyamatban szereplő szakemberekkel: szakorvos, gerinctréner, gyógytornász, gyógymasszőr, klinikai szakpszichológus. Természetesen gyermekeknek is.

Az első konzultáció, valamint a gerinctréningek, és a gyógymasszázs is ugyanott áll rendelkezésére - ezek a folyamatban a leggyakrabban szereplő szolgáltatások: 2481 Velence, Hársfa u. 1A, Green Residence   A többi szakember is könnyen elérhetően közvetlenül a tó körül tevékenykedik. 

Amennyiben az orvosi vizsgálatra szívesen utazik Budapestre, az állandó budapesti szakorvos együttműködő partnereimet is tisztelettel ajánlom. 

Kérem, legyen kedves előzetesen telefonon bejelentkezni: minden hétköznap 8.00 - 12.00 között, a +36 70 318-3077 telefonszámon

Természetesen ha az állapota úgy kívánja, az otthonában is tornáztatom.

Kapcsolat

+36 70/318-3077


linda@laskaitreningek.huVITART STÚDIÓ: ÉRD, ILONA u. 88/F (bejelentkezéssel)

Velencei-tavi gerincgyógyászat keretein belül a gerinctréningek helyszíne: Velence, Hársfa u. 1A
Green Residence(bejelentkezéssel)

Háznál is vállalok tréningeket, és online munkára szintén van lehetőség

Mindenkit sok szeretettel várok! :)