Speciális tréning gerincbántalmakra

 

Mindig nagy érdeklődéssel fordultam a gerinc működése felé. Az ez irányú tanulmányaim, és képzéseim a Gerinc tréner képesítést eredményezték, és folyamatosan képezem magam tovább.

A torna a krónikus problémákra használható, az állapot javulásának szempontjából hosszú távon a tornának van az egyik legnagyobb jelentősége.

A tréning célja, lényege és feladata az állapot javítása, a fájdalom csökkentése/megszüntetése, az életminőség emelése, az optimális állapot és az optimális funkcionálás elérése, és az állapotok progressziójának, azaz az állapot súlyosbodásának, romlásának a megakadályozása.

Az élsportból érkezve magam is megéltem már sérüléseket, felépüléseket, és a közvetlen közegemben-környezetemben, az élsportban is bőven végigkísértük a társainkét is, tehát a torna rehabilitációs jellegét illetően sem csupán "asztal mellett" gyűltek össze az ismereteim.

A torna szakorvos diagnózisára épül, az annak megfelelő szakorvosi kontrollokkal.

A torna kompetenciája elsősorban a prevenció(megelőzés), és az ergonómia(a helyes testtartás, a helyes testhasználat) megtanítása, és a rehabilitációs szakaszban is részt veszek.

A terápiás szakaszban a tréning nem helyettesíti a gyógytornász által végzett munkát! Mellette alkalmazható, de helyette nem.

Az egyéni foglalkozásokat ajánlom elsősorban, mert az ember alkatát, szervezetének paramétereit, személyiségét mind figyelembe vevően összeállított tréningeket ezek, és így igen hatékonyak. Természetesen van lehetőség csoportban is végezni, leginkább preventív jelleggel.

Amennyiben a probléma úgy kívánja, Csepelen és a környékén természetesen az otthonában is tornáztatom.

Az elérhetőségeim bármelyikén örömmel állok rendelkezésére!

Kapcsolat

+36 70/318-3077


linda@laskaitreningek.hu

Vitart Stúdió: 1214 Budapest, Merkúr u. 10., földszint 3., 3-as csengő