Fitt-Dance kondicionáló, fogyasztó tréningek

 


A Fitt-Dance tréning egy nagyon erős kondicionáló tréning nőknek, amely kizárólag saját testtel dolgozik, abszolút nem használ semmilyen eszközt. Ebben áll a specialitása, illetve a módszartanában, melyet még szintén a Testnevelési Egyetem alatt kezdtem kidolgozni, és folyamatosan tartom ezeket a tréningeket is.
A célja a kondíció növelése(vagy eleve megszerzése, ez egyénileg), és a folyamatos testsúlycsökkentés, az egyénileg kívánt szintig.
Rendelkezésre áll dietetikus szakember is tanácsadással, az egyéni célok kitűzéséhez, és eléréséhez.
Még egyszer felhívom a figyelmet, hogy ez egy nagyon erős tréning, tehát kitartást kér, egyúttal ad is!
Módszerében úgy épül fel, hogy az elején, bemelegítés után, aerob és anaerob fázisok váltakoznak, hiszen alapvetően helyben futásra épülnek a tréning eleji gyakorlatok, a helyben futás nem áll meg 25 percen keresztül. A tánc dinamikája, változatos, de könnyű kar, test, és lábgyakorlatai épülnek az említett fázisokra, melyeket has, és hátizom erősítő blokk követ, a mozgástípusok és az igénybe vett izmok, izomrendszerek egymást segítik, egymás hatását erősítik, kiegészítik.
Az egészet egy komoly nyújtással zárom le, hogy minden izom megnyugodjon, amikor a tréningnek vége van, és felfrissülten, kondicionáltan távozhasson, illetve fokozatosan rugalmasabbnak is érezze a testét!
60-80 perces a tréning, és ajánlom minden olyan nőnek, akik szívesen dolgoznak eszköz nélkül, akik bátrak kipróbálni egy erős, egyúttal igen hatékony tréninget, akiknek céljuk a fogyás egészségesen, ahogyan a kondíciójuk megnövelése is, egyúttal az alakjuk mind kecsesebbé formálása, és mindemellett szeretik egészségesnek, fittnek érezni magukat - és mindezért hajlandóak áldozatot is hozni, megdolgozni a sikerükért! Az eredmény átlagban a második hónap környékén már elindul, és az egyénileg eltervezett célig tart.
A tréningen edzőcipőben dolgozunk, és kényelmes öltözékben, pusztán annyit kérek a sérülések elkerülése érdekében, hogy a nadrág engedje látnom a térdeket.
Sok szeretettel várok minden fogyni, és alakot formálni vágyó hölgyet!
 

Kapcsolat

+36 70/318-3077


linda@laskaitreningek.hu

Vitart Stúdió: 1214 Budapest, Merkúr u. 10., földszint 3., 3-as csengő